Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/28/d4295017055/htdocs/leichentransport/wp-content/plugins/premium-seo-pack/modules/sitemap/video_info.php on line 210

Transporti i Kufomës nga Zvicrra

Bartja e një kufome për në atdhe - ne kujdesemi për të gjitha formalitetet
🇨🇭 📞
+41 44 585 25 31

Rrjeti ynë është në dispozicion 24 Orë çdo ditë në gjitha pjesët e Zvicrrës.

Ne ju mbështesim me fjalë dhe vepra në momente e rënda zie me shërbimin tonë profesional të transportit të kufomës.

Keni pyetje?  📞+49 170 844 34 79
Na kontaktoni – ne do t’ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe do t’ju këshillojmë në lidhje me transportin e kufomës nga Zvicrra për në vendin tuaj të origjinës.

Megjithëse kanë kaluar një pjesë të madhe ose gjithë jetën e tyre në Zvicërr, shumë njerëz dëshirojnë të varrosen në vendin e tyre pas vdekjes.

Gjat riatdhesimit të personave të vdekur në vendin e tyre, duhet të respektohen rregulloret ndërkombëtare, veçanërisht rregulloret specifike të aty vendi.

Play Video
Scroll to Top