Transporti i Kufomës nga Franca

Bartja e një kufome për në atdhe - ne kujdesemi për të gjitha formalitetet

Transporti i kufomës për në shtëpi - ne kujdesemi për të gjitha formalitetet

Rrjeti ynë është në dispozicion 24 Orë çdo ditë në gjitha pjesët e Francës.

Ne ju mbështesim me fjalë dhe vepra në momente e rënda zie me shërbimin tonë profesional të transportit të kufomës.

Keni pyetje?
Na kontaktoni – ne do t’ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe do t’ju këshillojmë në lidhje me transportin e kufomës nga Franca për në vendin tuaj të origjinës.

Megjithëse kanë kaluar një pjesë të madhe ose gjithë jetën e tyre në Francë, shumë njerëz dëshirojnë të varrosen në vendin e tyre pas vdekjes.

Gjat riatdhesimit të personave të vdekur në vendin e tyre, duhet të respektohen rregulloret ndërkombëtare, veçanërisht rregulloret specifike të aty vendi.

Scroll to Top