Transporti i kufomave me Makina speciale

Ne ndihmojmë - transport modern dhe me çmim të arsyeshëm

Transporti i besueshëm dhe i shpejtë i trupit me makina speciale për kufoma

Transporti i besueshëm dhe i shpejtë i trupit me makina speciale për kufoma drejt
Kosovës, Maqedonis, Shqipëris, Malit Zi, Luginës Preshevës etj.
Para se një kufomë të transportohet jashtë vendit për në Kosovë, duhet të respektohen shumë subvencione ndërkombëtare dhe vendore.

Kjo është kryesisht në lidhje me dokumentet e kërkuara dhe arkivat përkatëse. Varësisht nga cili vend është, transporti i kufomave
për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj. mund të organizohet nga toka.

Transporti i besueshëm dhe i shpejtë i trupit me makina speciale për kufoma Në transportin e të vdekurve nga toka ne kemi shumë përvojë. Me staf të kualifikuar dhe makina speciale për kufoma, transportojmë të vdekurin sa më shpejtë që të jetë e mundur.
Scroll to Top